Detailen - Tools's autoreiniging

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Menukaart > Hoofdgerecht - Detailen
 


Detailen

Wat is detailen?

Autopoetsen of detailen? Hier zit wel degelijk verschil in. Detailen gaat verder waar het normale autopoetsen stopt. Het is bij het detailen de kwaliteit die voorop staat en niet de kwantiteit. Deze kwaliteit wordt mede behaald door van het juiste gebruik van de juiste machines met de juiste producten. Bij het detailen is er aandacht voor uw auto en wordt er gekeken en geluisterd naar uw wensen. Er wordt gekeken naar details, die maken toch het verschil. Detailen kost tijd, maar levert een ongeëvenaard resultaat op. it’s all in the detail.


Polijsten en Kleien

Door het polijsten worden de glans en de kleur weer optimaal naar voren gehaald, polijsten is van groot belang om een goed resultaat te behalen. Voor het optimale resultaat moet de lak eerst nog gekleid worden, aanslag of gehecht vuil die zelfs bij het grondig wassen niet verdwijnt wordt dan ook verwijderd zodat de lak echt schoon is voor het polijsten. Bij het polijsten wordt er een minuscuul laagje (lees microns (μm)) van de lak af gehaald, bij de meeste moderne auto’s is dat de blanke lak. Doordat er werkelijk een stukje lak verwijderd wordt, zijn de krassen ook echt verwijderd en niet gemaskeerd, dit zorgt ook voor de optimale glans.


Wax of coating

Het is belangrijk om de lak weer goed te beschermen door een glascoating of een wax aan te brengen. Deze glascoating of wax zorgt voor een nieuwe beschermlaag van de lak. Het is dus belangrijk dat dit op de juiste manier wordt toegepast. Het gebruik van glascoatings voor is voor optimale bescherming van uw lak, u kunt natuurlijk ook kiezen voor een hoogstaande wax. De standtijd van een wax is over het algemeen korter dan de standtijd van een coating. Houd er rekening mee dat een wax behandeling vaker onderhoud nodig heeft dan een coating. Het is natuurlijk wel afhankelijk welke wax of welke coating. Er zijn verschillende coatings en ook verschillende waxen. De standtijd van waxen lopen uiteen van 4 weken tot 1 jaar, de standtijden van de glascoatings lopen uiteen van 2 jaar tot maar liefst 7 jaar. De standtijd van een coating of een wax is natuurlijk ook zeer afhankelijk van het gebruik en het onderhoud van uw auto. Uiteraard behoort periodiek onderhoud ook tot de opties.

 
 

Prijzen vanaf  (incl. BTW)


Detailen exterieur (incusief coating en certificaat)

Detailen exterieur, een keramische coating (incusief coating en certificaat)


€. 300,00

€. 475,00

 


Bovengenoemde prijzen zijn vanaf prijzen.

U kunt het beste een afspraak met ons maken, dan bekijken wij uw auto en adviseren wij welke behandeling het gewenste resultaat zal geven.
De inspectie en prijsopgave van de kosten zijn geheel vrijblijvend.

U kunt via het
contactformulier contact met ons opnemen of telefonisch met 075-6875418Terug naar homepage

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu